Peter Kelleter

Peter Kelleter heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van arbeidsverhoudingen in het bedrijfsleven. Eerst als HR manager en vervolgens als onderhandelaar en bestuurder bij de vakbeweging en laatstelijk als trainer en coach van zowel werknemers- als ook werkgeverspartijen, als MfN-registermediator en ondernemer.

Hij heeft veel ervaring opgebouwd in het begeleiden van partijen binnen de (semi)overheid, de dienstverlening en de industrie. Peter wordt ingezet bij kwesties op het gebied van medezeggenschap, arbeidsverhoudingen (herstructureringen, arbeidsvoorwaarden, et cetera), geschillenbeslechting en strategische vraagstukken bij ondernemingsraden, ondernemers en vakbondsbestuurders. Hij ondersteunt CAO tafels https://www.digic.nl/ en is sinds 2018 MfN-registermediator, gespecialiseerd in arbeids- en samenwerkingsconflicten.

Kernkwaliteiten van Peter zijn: strategisch en oplossingsgericht denker, humor, mensgericht, integer en objectief, analytisch en onafhankelijk.

Peter Kelleter studeerde Personeelsmanagement aan de Hogeschool West Brabant, Bedrijfskunde aan de RUL in Maastricht, Professionele Communicatie bij Phoenix in Utrecht en Mediation bij Caleidoscoop in Veghel.

Peter Kelleter wordt als mediator ingezet bij conflicten in een zakelijke context. Samen met alle betrokkenen gaat hij op zoek naar de best haalbare oplossing. Dit doet hij met oog voor de belangen van alle betrokkenen, authentiek, praktisch en menselijk. Hij durft ook kritisch te zijn als het gaat om proces of inhoud en maakt daarbij gebruik van zijn brede kennis en ervaring.

Peter spreekt vloeiend Engels en Duits.