Zakelijke mediation

Een zakelijk conflict wilt u natuurlijk het liefst achter gesloten deuren oplossen. Wanneer u er niet zelf uitkomt kunt u de keuze maken voor zakelijke mediation bij BBKWmediation. Met onze jarenlange ervaring en relevante kennis kunnen wij net het missende puzzelstukje zijn. Onze mediators zorgen ervoor dat de communicatie binnen het conflict hersteld wordt. Op een rustige en effectieve manier sturen wij het proces aan, zodat de betrokken partijen zelf met een oplossing kunnen komen.


Kenmerken van mediaton bij BBKWmediaton

  • De betrokken partijen houden zelf de touwtjes in handen
  • De mediator is onafhankelijk, neutraal en onpartijdig
  • Het proces kan snel, informeel en flexibel verlopen
  • Er is ruimte voor creatieve oplossingen
  • Het conflict komt nooit op straat te liggen

Waarom kiezen voor zakelijke mediation?

Mediation kan een effectieve manier zijn om conflicten op te lossen die bijna uit de hand lopen. Door een mediator in te zetten houdt u het conflict binnen het bedrijf en komen uw zaken niet op straat te liggen. Een goede mediator handelt als tussenpersoon in het conflict. De communicatie wordt rustig opgestart en de betrokken partijen kunnen beide hun zegje doen zonder onderbroken te worden. Op deze manier zorgen de mediators van BBKWmediation voor een veilige omgeving om het conflict op te lossen.

Daarnaast is er bij mediation meer ruimte om een creatieve oplossing te zoeken dan bij de juridische weg. De praktijk wijst uit dat mediation een snellere en betere manier is om tot een oplossing te komen. Al onze mediators zijn onafhankelijk en onpartijdig. De betrokken partijen bepalen zelf hoe de gewenste oplossing eruit komt te zien en gaan pas akkoord wanneer iedereen hiermee instemt. Omdat de oplossing beter aansluit bij de wensen en belangen van beide partijen, blijft deze ook langer in stand.

Leer onze mensen kennen


Op zoek naar zakelijke mediation?

Bent u op zoek naar zakelijke mediation om uw conflict achter gesloten deuren op te lossen? Of bent u benieuwd waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.