Arbeidsmediation

Bent u in een zakelijk conflict terechtgekomen tussen u en uw werkgever? Of speelt er iets anders op de werkvloer waardoor er niet meer efficiënt en effectief gewerkt kan worden? Door arbeidsmediation in te zetten geven wij u de kans om op een rustige manier door het conflict heen te lopen zonder dat het uit de hand loopt. Een conflict is nooit een prettige ervaring, maar door te kiezen voor mediation bij BBKWmediation zal het hele proces snel en soepel verlopen.


Zakelijke conflicten

In de zakenwereld komen helaas vrij vaak conflicten voor. Een conflict verstoord de werksfeer en de verhoudingen tussen de werknemers en werkgevers. Wanneer u bang bent dat het conflict uit de hand kan lopen is het handig om vroegtijdig een mediator in te schakelen. Door een mediator tussen de partijen in te zetten zorgt u ervoor dat er op een nette, rustige manier gecommuniceerd kan worden. Communicatie is de sleutel tot het vinden van een oplossing in het conflict.

Een mediator is een neutrale, onpartijdige en onafhankelijke bemiddelaar binnen het conflict. Bij arbeidsmediation zorgen wij er voor dat de betrokken partijen degene zijn die komen met de oplossing. Wanneer een oplossing uit eigen beweging tot stand komt is de kans stukken groter dat deze oplossing ook blijvend is.


BBKWmediation als uw arbeidsmediatior

Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij de juiste partij zijn om te helpen bij arbeidsconflicten. Een goede mediator kan snel in kaart brengen waar de pijnpunten liggen binnen het conflict. De mediators van BBKWmediation zijn een voor een geregistreerd in het MfN-register. Dit houdt in dat zij allen voldoen aan de kwaliteitseisen die dit register stelt.

Leer onze mensen kennen


Meer informatie over arbeidsmediation?

Bent u op zoek naar arbeidsmediation om uw conflict achter gesloten deuren op te lossen? Of bent u benieuwd waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.