Mediation Arnhem

Als u ervoor kiest (dreigende) conflicten niet te laten sluimeren of te laten escaleren, maar Bent u op zoek naar mediation in Arnhem? Een (dreigend) conflict wilt u niet uit de hand laten lopen, maar aanpakken. Mediation is de snelste en makkelijkste manier om tot een oplossing te komen. Bij BBKWmediation helpen wij u graag met het vinden van de juiste oplossing om grotere problemen en conflicten te voorkomen.


Wat houdt mediation in?

Met behulp van mediation lossen mensen zelf hun conflict op met een mediator als onpartijdige, neutrale en onaFankelijke bemiddelaar. De taak van de mediator is het zorgen voor de heropstart van de communicatie, de onderhandelingen begeleiden en het bewaken van het proces. Wij nemen tijdens de mediation zowel zakelijke als persoonlijke belangen mee.

Mediation heeft een aantal voordelen ten opzichte van de juridische weg. Zo biedt mediation meer oplossingen op een creatieve manier en zijn we daarbij niet gebonden aan het juridische proces. Daarnaast wijst de praktijk uit dat mediation zorgt voor een snellere en betere oplossing. De oplossing wordt altijd gezocht binnen het conflict zelf, de mediator zal niet een oplossing opleggen maar vooral het proces bewaken. De oplossing wordt bepaald door de betrokken partijen en gaan pas akkoord op het moment dat ze hier zelf voor hebben gekozen.

Neem contact op voor meer informatie


Waarom kiezen voor BBKWmediation?

BBKWmediation is de aangewezen partij voor mediation in Arnhem. Wij worden beschouwd als een autoriteit op het gebied van mediation. Wij combineren onze jarenlange ervaring, juridische kennis en vaardigheden om tot een gepaste en gewenste oplossing te komen binnen het conflict. De mediators van BBKWmediation zijn vanaf de beginjaren actief betrokken bij de ontwikkeling van mediation in Nederland.

Leer onze mensen kennen


Meer informatie over mediation in Arnhem?

Bent u op zoek naar meer informatie over mediation in Arnhem? Of bent u benieuwd waar wij u bij kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.