BBKWmediation | mediators in de regio Arnhem

BBKWmediation – mediators in de regio Arnhem

Professionele mediation voor duurzame conflictoplossingen

Onze gecertificeerde mediators begeleiden u in zakelijke conflicten en arbeids- en samenwerkingsconflicten naar de beste en meeste werkbare oplossing: een wijze oplossing!

Mediators in Arnhem

BBKWmediation is een mediationkantoor gevestigd in Arnhem. Met ons team van gecertificeerde mediators begeleiden wij in de regio Arnhem, Gelderland en de rest van Nederland mediations voor allerlei soorten zakelijke conflicten en arbeids- en samenwerkingsconflicten. Wij zorgen altijd voor professionele en onafhankelijke begeleiding in de richting van een oplossing die voor alle partijen de beste is. Mediation is de snelste weg naar een duurzame oplossing.

Midden in de praktijk

De mediators van BBKWmediation staan midden in de praktijk en volgen alle juridische ontwikkelingen op het gebied van mediation op de voet. Wij verzorgen trainingen en houden regelmatig presentaties en lezingen over ons vakgebied. Onze vakkennis stelt ons in staat u de beste mediation te bieden die er is, of u nu in de buurt van Arnhem woont of ergens anders in Nederland.

 LEES MEER OVER MEDIATION >

BBKWmediation in Arnhem

BBKWmediation begeleidt mediations in heel Nederland. Persoonlijk contact met opdrachtgevers is voor ons erg belangrijk, omdat een sfeer van veiligheid en vertrouwelijkheid cruciaal is bij conflictbemiddeling. Aangezien we gevestigd zijn in Arnhem, zijn de lijnen met partijen in Arnhem en omstreken nog korter. Bent u op zoek naar een mediator in of in de buurt van Arnhem? Neem dan zeker contact met ons op en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 CONTACT >

Maak kennis met BBKWmediation

De mediators van BBKWmediation zijn allemaal MfN-registermediator en voldoen aan de kwaliteitseisen die dit register stelt. Zij zijn of waren werkzaam als jurist of advocaat en/of hebben een achtergrond als psycholoog of organisatieadviseur. Wilt u onze mediators beter leren kennen? Bekijk dan hun persoonlijke pagina. U mag natuurlijk ook altijd mailen of bellen naar ons kantoor in Arnhem. We leggen u graag wat meer uit over wat mediation door BBKWmediation inhoudt. 

Daarom BBKWmediation

  • Gevestigd in Arnhem
  • MfN- en IMI-gecertificeerd
  • Onafhankelijk en neutraal
  • Ervaren mediators
  • Duurzame oplossingen