BBKW AcademyDe BBKW Academy brengt professionals samen die zich bezighouden met conflicthantering.  Activiteiten binnen de Academy bieden de gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen en hebben als doel bij te dragen aan de ontwikkeling van mediation. 

Waarom?
De partners van BBKWmediation vinden het belangrijk bij te dragen aan de ontwikkeling van mediation in Nederland. Ook willen zij een rol spelen in de opleiding en bijscholing van mediators en andere professionals die met conflicthantering te maken hebben.
Ten slotte biedt de BBKW Academy de blijvende verbinding tussen theorie en praktijk die de toegevoegde waarde van de dienstverlening van BBKWmediation verhoogt.  

Activiteiten binnen de BBKW Academy
De diverse initiatieven zijn er op gericht kennis en ervaring uit te wisselen. De BBKW Academy organiseert onder meer:
-    symposia
-    gestructureerde intervisie van professionals
-    presentaties en workshops op maat
-    rondetafelgesprekken
-    dinerbijeenkomsten.

Thema’s kunnen zijn:
- conflicten herkennen en escalatie voorkomen
- een duurzame oplossing voor conflicten
- het begeleiden van partijen in mediation
- samenwerking tussen advocaten en mediators
- arbeidsconflicten en verzuim
- de rol van de deskundige, bijvoorbeeld fiscalist, in mediation.

Voor wie?
De BBKW Academy organiseert activiteiten voor bijvoorbeeld advocaten, juridisch adviseurs, bedrijfsartsen, fiscalisten, HR-professionals en leidinggevenden.

Co-mediation
De BBKW Academy biedt startende MfN-registermediators de mogelijkheid ervaring op te doen als co-mediator bij de mediatons van de partners van BBKWmediation. 

Heeft u vragen of aanvullende suggesties? Als u uw gegevens toestuurt aan academy@bbkwmediation.nl neemt een van ons telefonisch contact met u op.