BBKW Academy

De mediators van BBKWmediation dragen bij aan de ontwikkeling van mediation en de ontwikkeling van mediators en andere professionals die met conflicten en conflicthantering te maken hebben. Dat doen zij onder meer door binnen de BBKW Academy een aantal initiatieven aan te bieden.

Deze verbinding tussen theorie en praktijk maakt bovendien dat zij zich blijvend ontwikkelen en daarmee de toegevoegde waarde van de dienstverlening verhogen.

Wat biedt de BBKW Academy?
Met de BBKW Academy beoogt BBKWmediation iedereen die zich op professionele wijze met conflicten en conflicthantering bezig houdt de kans te bieden te leren van elkaars kennis en ervaring.

Thema’s kunnen zijn:
- hoe conflicten (eerder) te herkennen en escalatie te voorkomen;
- een duurzame oplossing voor conflicten;
- hoe een partij in mediation te begeleiden;
- de samenwerking tussen advocaten en mediators;
- arbeidsconflicten en verzuim;
- de rol van de deskundige, bijvoorbeeld fiscalist, in mediation.

Hoe
De BBKW Academy organiseert onder meer:
-    symposia,
-    gestructureerde intervisie van professionals,
-    presentaties en workshops op maat,
-    ronde tafelgesprekken,
-    dinerbijeenkomsten.

Voor wie
De BBKW Academy organiseert activiteiten voor bijvoorbeeld advocaten, juridisch adviseurs, bedrijfsartsen, fiscalisten, HR professionals en leidinggevenden.

Co-mediation
De BBKW Academy biedt daarnaast startende MfN registermediators de mogelijkheid om als co-mediator aan te sluiten bij onze mediatons om ervaring op te doen.

Heeft u vragen of aanvullende suggesties? Als u uw gegevens toestuurt aan academy@bbkwmediation.nl neemt een van ons telefonisch contact met u op.

Terug naar overzicht